Hundkurser Online och Live

Våra Kurser

Valpkurs 4 tillfällen.

Innehåll:


Den här valpkursen passar alla valpägare oavsett om du vill arbeta med hunden eller om ditt mål är att få en fin familjemedlem och vän. Alla valpar från 8 veckor till 12 månader är välkomna. Valpen behöver dock vara redo. Är din valp väldigt ung kan du tänka på att du och valpen behöver skapa en anknytning till varandra först och att den känner sig trygg i sitt eventuellt nya hem, den brukar då också vara mogen för att ta till sig träning.

I denna kurs lägger vi stor vikt vid att bygga upp en bra relation mellan dig och valpen från början. Kursens fokus ligger på goda vanor i vardagen och viktiga grundläggande färdigheter med vikt på positiv förstärkning vid önskat beteende.

Kursinnehåll i teori och praktik


  • På denna kurs kommer du och din valp att få prova på flera olika aktiviteter.
  • Personliga mål, vad har du för personliga förväntningar av kursen och vilka  målsättningar har du med ditt hundägande? 
  • Hundens beteende och inlärning. 
  • Berikning: hundens instinkter och hur vi kan tillfredsställa dem och förgylla hundens vardag. 
  • Miljöträning
  • Kommunikation. 
  • Belöning
  • Kontakt och följsamhet. Sitt - stanna kvar. Inkallning. 


Pris: 1500 Aktuella kurser ligger i webshopenKlickerträning

Att träna med klicker är roligt för både människa och hund det ger stimulans för både kropp och knopp. Att träna trick gör gott för din relation till hunden och ni kommer att fördjupa er kommunikation. Det är också väldigt användbart i självaste vardagen, men kan även vara grunden till en “freestyle” karriär. Kursen är fysisk och vid 4 tillfällen.

Du kommer att få lära dig att träna din hund med klicker. Vi kommer att lära hunden att var aktiv i träningen, den får tänka ut själv vad den behöver göra för att få belöningar. Med denna inlärningsmetod får hunden vara påhittig och kreativ vilket hundar älskar.

Unghundskurs 4 tillfällen. (Info kommer inom kort)

Pälsvårdskurser flera olika

Maria har fött upp storpudlar i över 25 år och drivit hundsalong lika länge där hon tagit emot alla raser.

Vi har kurser i hundvård och pälsvård främst rörande pudel och dess olika frisyrer från vardagsfrisyr till utställningsfrisyr, se efter i vår webshop för aktuella kurser

Ring/utställningsträning

Vi brukar ha utställningsträning i samband med utställningar i området runt Gästrikland - Hälsingland